Брой мнения : 707 Join date : 03.04.2011 Age : 35 Местожителство : Ада
Заглавие: Nightwish – Nemo Чет Юни 16, 2011 4:56 pm
Nightwish – Nemo Немо
Това съм аз завинаги Една от изгубените Онази без име Без честно сърце като компас Това съм аз завинаги Едната без име Тези линии се старая Да намеря липсващата линия на живота
Припев1: О, как мечтая За истински дъжд Всичко, за което мечтая е отново да сънувам Любвеовилното ми сърце Изгубено в мрака За надеждата бих дала всичко Моето цвете, се изгуби Между страници две и три Някога и завинаги разцъфтял цвят си замина с греховете ми Върви по тъмните пътеки Спи с ангелите Призови миналото за помощ Докосни ме с твоята любов И ме съживи за истинското ми име
Припев1: Припев2: О, как мечтая За истински дъжд О, как мечтая отново да сънувам Веднъж за винаги И винаги за веднъж Немо, моето име завинаги Немо отплава към дома Немо напуска
This is me for forever One of the lost ones The one without a name Without an honest heart as compass This is me for forever One without a name These lines the last endeavor To find the missing lifeline
Chorus 1: Oh how I wish For soothing rain All I wish is to dream again My loving heart Lost in the dark For hope I'd give my everything
My flower Withered between The pages two and three The once and forever bloom gone with my sins Walk the dark path Sleep with angels Call the past for help Touch me with your love And reveal to me my true name
Chorus 1: Chorus 2: Oh how I wish For soothing rain Oh how I wish to dream again Once and for all And all for once Nemo my name for evermore