Брой мнения : 707 Join date : 03.04.2011 Age : 35 Местожителство : Ада
Заглавие: Nightwish - End of all hope Чет Юни 16, 2011 4:47 pm
Nightwish - End of all hope Край на всяка надежда
Припев: Това е краят на всяка надежда да загубиш детето, вярата да сложиш край на всяка невинност да бъдеш някой като мен.
Това е раждането на всяка надежда Да имаш каквото някога имах Този живот е непростим Ще свърши с раждане Никой не иска да се събуди тази сутрин за да види още една черна роза да се ражда леглото на смъртта бавно се покрива със сняг. Ангелите, те си отиват първи, но все още сам тук. Сама, сякаш те се разстилат наоколо В небесата моят шедьовър ще бъде най-накрая изпят.
Припев:
Ранен е еленът който отскочи най-високо а моята рана е вкопана толкова дълбоко че закрива светлината и ме кара да дръпна шалтера.
Припев:
Това е раждането на всяка надежда Да имаш каквото някога имах Този живот е непростим Ще свърши с раждане
Мандолина без лице... Желание за смърт без молитва край на надеждата край на любовта край на времето останалото е тишина.
Мандолина без лице... Желание за смърт без молитва край на надеждата край на любовта
Припев:
Това е раждането на всяка надежда Да имаш каквото някога имах
Припев:
Това е краят на всяка надежда да загубиш детето, вярата Край на всяка надежда
Chorus: It is the end of all hope To lose the child, the faith To end all the innocence To be someone like me
This is the birth of all hope To have what I once had This life unforgiven It will end with a birth No will to wake for this morn To see another black rose born Deathbed is slowly covered with snow Angels, they fell first but I'm still here Alone as they are drawing near In heaven my masterpiece will finally be sung
Chorus:
Wounded is the deer that leaps highest And my wound it cuts so deep Turn off the light and let me pull the plug
Chorus:
This is the birth of all hope To have what I once had This life unforgiven It will end with a birth
Mandylion, without a face Deathwish without a prayer End of hope End of love End of time, the rest is silence
Mandylion, without a face Deathwish without a prayer End of hope End of love End of time, the rest is silence
Chorus:
This is the birth of all hope To have what I once had
Chorus:
It is the end of all hope To lose the child, the faith End of all hope